Garagedeuren

Garagedeuren, kwaliteit op maat!

Op basis van gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring maken wij uw garagedeur exact op maat, volgens uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij de keuze uit talloze formaten en kleuren. Met stijlvolle garagedeuren krijgt uw huis of bedrijf nét dat beetje extra uitstraling!

Uw garagedeur is, vooral door zijn grote oppervlakte, opvallend aanwezig. Wij leveren uit een breed assortiment hierdoor vindt u altijd een garagedeur die bij uw huis past. Bovendien voldoet elke deur aan de vereiste veiligheidsnormen. Kortom, hoe de sfeer van uw huis ook is, uw nieuwe garagedeur staat voor harmonie, comfort en kwaliteit.

Afzonderlijke panelen vormen de basis van de garagedeuren. Door de flexibele constructie ‘rolt’ de deur als het ware recht omhoog en omlaag. U kunt daardoor uw auto probleemloos direct achter of voor de garagedeur parkeren.

garagedeuren

Ook beschermen de garagedeuren tegen tocht en kou, waardoor de temperatuur in uw garage ook in de winter zeer comfortabel blijft.
De afzonderlijk stalen panelen zijn gevuld met een perfect isolerende schuimvulling. Tevens is de deur rondom afgedicht met volledig afsluitende rubbers. Alle deuren hebben een vingerklem-beveiliging. Dit is een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw handen beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Het mogelijk om uw garagedeur in de kleur te laten spuiten die u wenst. Op deze manier sluit de deur nog mooier aan bij uw huis.

Kleuren:

garagedeuren in elke gewenste kleurHet is mogelijk om uw garagedeuren in de kleur te laten spuiten in de kleur naar keuze.

 

 

 

 

woodlineDaarnaast is er de mogelijkheid om voor een prachtige “hout” look te kiezen.

Woodline geeft de exclusieve uitstraling van een massief houten deur, zonder het onderhoud van echt hout.

Motieven en structuren:

U kunt uw garagedeuren een geheel eigen stijl geven door de keuze uit verschillende structuren en profilering.

High-line: Binnen deze serie zijn er 8 verschillende type garagedeuren die verkrijgbaar zijn. U kunt kiezen uit 4 verschillende panelen met 3 verschillende paneel structuren. Op de onderstaande afbeelding staan de mogelijkheden:

paneel structuren

 

Wood-line: De deuren in deze serie geven het warme gevoel en exclusieve aanzien van echt hout. De panelen zijn in tegenstelling tot echt hout onderhoudsvrij . U kunt kiezen uit de onderstaande keuzepalet.

Wood-line garagedeuren

 

Design-line:

Voor een eigentijds, trendy tot natuurlijk en tijdloze uitstraling, kunt u kiezen voor een design deur.

Er zijn 3 verschillende designs: Umbra, Antra en Nature .

Umbra is standaard leverbaar in vier kleuren; RAL -9006, RAL 9007, RAL-9010(wit) en RAL 7016.

umbra design umbra design umbra design umbra design

Antra:

Antra design

Nature:

Nature design

Vensters:

Er zijn meerdere type beglazingsmogelijkheden beschikbaar. De vensters kunnen op diverse mogelijkheden worden geplaatst , geheel naar uw wensen. Alle vensters zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof, maximaal geïsoleerd en waterdicht.

Enkele mogelijkheden staan in de afbeelding hieronder;


vensters in uw garagedeuren

Top-line:

Top-line garagedeuren zijn aluminium deuren met oneindig veel variatie mogelijkheden.

top-line garagedeurenHet aluminiumframe van de top-line garagedeuren kan worden gevuld met uiteenlopende soorten vullingen, zowel transparante als gesloten. Zowel de hoogte als de breedte is optimaal aan te passen aan uw garage. U kunt elke gewenste kleur kiezen voor uw top-line deur.

 

 

 

 

 

 

Top line garagedeurenTop-line secties zijn tevens toepasbaar als beglaasde secties bij de High-line en de Wood-line serie garagedeuren.