Industriedeuren

Industriedeuren op basis van gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring

Wij maken uw industriedeuren exact op maat, volgens uw wensen. U heeft daarbij de keuze uit talloze formaten, kleuren of combinaties van verschillende industriedeuren secties. Wij bieden u een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een snelle en betrouwbare levering.

Er zijn verschillende soorten industriedeuren:

  • Sectionaledeuren, de sectionale industriedeuren bestaan uit verschillende panelen die in een rails naar boven rollen
  • Schuifdeuren, de schuif industriedeuren zijn deuren die uit één of meer beweegbare delen bestaat, en die bij het openen en sluiten zijwaarts bewegen.
  • Roldeuren, de roldeur  rolt op in een roldeur omkasting.
  • Vouwdeuren, de vouwdeur vouwt zichzelf op boven de dagopening. vouw industriedeuren worden altijd volledig automatisch bediend en dit kan uitgevoerd worden met een loopdeur of glasstrook.

industriedeuren

Kwaliteit: Alle afzonderlijke componenten van de overheaddeuren worden eerst gestanst en vervolgens verzinkt. Dit biedt een perfecte bescherming tegen corrosie. Elk geleidingssysteem wordt op maat vervaardigd, waarbij rekening wordt gehouden met de situatie ter plaatse. Voor de bediening van de overheaddeuren zijn drie er basismogelijkheden:

  • handbediening met koord
  • handbediening met kettingtakel
  • elektrische bediening
  • Op beveiligingsgebied zijn er diverse opties, waaronder veerbreuk-, kabelbreuk-, slappe kabel-, onderloop- en loopdeurbeveiliging.

Beglazing: Voor de verschillende geïsoleerde deurtypen zijn meerdere beglazingsmogelijkheden beschikbaar. De ramen kunnen op diverse manieren in de overheaddeur worden geplaatst. Alle ramen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof, maximaal geïsoleerd én waterdicht.

industriedeuren

Kleuren: Mocht u geen voorkeur aangeven bij uw bestelling dan krijgt u standaard RAL 9002 aan de binnen- en buitenzijde van de deur. Dit is grijswit. Natuurlijk is het bij ons mogelijk om tegen geringe meerprijs en zonder verlies van levertijd de deur te spuiten in elke gewenste standaard RAL .