Onderhoud door Gbm Doezum

Onderhoud is juist in financieel moeilijke tijden belangrijk om extra kosten te voorkomen.

 

onderhoud op garage deuren

Onderhoud uitvoeren aan uw garagedeur kunnen storingen voorkomen. Bewegende delen gaan stroever lopen zonder periodiek onderhoud. Er zijn nogal wat bewegende delen die wanneer er geen periodiek onderhoud uitgevoerd wordt, stroever gaan lopen en zo aan meer slijtage onderhevig zijn. Door 1 maal per jaar of 1 maal per twee jaar een onderhoudsbeurt aan uw garagedeur uit te laten voeren kunt u eventuele storingen voorkomen.

Bij de uitvoering van het onderhoud worden alle bewegende delen door ons nagekeken en gesmeerd en er worden belangrijke zaken als kabels en/of veren gecontroleerd.Een goed onderhouden deur heeft een langere levensduur en geeft meer gebruikers plezier, omdat er veel slijtage wordt voorkomen.

 

onderhoud op industrie deurenSluit nu bij GBM Doezum een onderhoudscontract af voor uw deuren. Ook als u zelf uw garagedeur monteert, is een onderhoudscontract een goede manier om een langdurig, zorgeloos gebruik van uw garagedeur zeker te stellen. Hiermee besteedt u de zorgen van het regelmatig onderhouden van uw garagedeur(en), uit aan ons. Wij komen bij u langs om uw garagedeur grondig te controleren op mogelijke knelpunten, en om de algehele deurloop opnieuw af te stellen. Dit vermindert de kans op toekomstige storingen en vergroot het gebruiksgemak.

Neem vrijblijvend contact met ons op via (06) 2030 4644 of mail naar info@gbmdoezum.nl  en vraag naar de mogelijkheden.